Mijn favorieten

Wie zijn wij

Even voorstellen:

RegioHuis Makelaar en Taxateur is Gerda Bijlsma-Smits. Sinds de jaren 90 werkzaam in de makelaardij. 
Ze is Register makelaar en Register taxateur voor de kamers wonen en agrarisch. Dit betekent dat alle registers en diploma's op orde zijn. De verplichte permanente educatie jaarlijks gevolgd moet worden. 

Gerda is ingeschreven in VastgoedCert en SCVM voor de makelaardij
en voor de taxatie's is ze ingeschreven bij het NRVT en NWWI en Taxateursunie.

Daarnaast is RegioHuis makelaardij aangesloten bij de branche organisatie VastgoedPro.

Alle onroerend goed zaken met betrekking tot wonen en agrarisch behoren tot haar takenpakket.

Voor de presentatie van de verkoop van de objecten bij RegioHuis makelaardij maken wij gebruik van een professionele fotografe. Zij kan verzorgen: fotografie, 3d fotografie, dronefilm, videofilm.


Kiest u voor RegioHuis makelaardij dan krijgt u een gedegen advies, een goede presentatie en een snelle afwikkeling van zaken.


 

RegioHuis Makelaardij

Gerda Bijlsma
Gerda Bijlsma
Register makelaar/Register taxateur
Gerda is sinds jaren 90 werkzaam in de makelaardij. Voor zowel de kamers wonen als agrarisch. Verkoop/aankoop en taxaties voor diverse doelstellingen.
Dus alles wat met wonen te maken heeft en ook alles wat met agrarisch te maken heeft. Ook voor de woonboerderij met nog een agrarische bestemming kunt bij haar terecht.

Gerda is register makelaar en register taxateur. Heeft alle diploma's en voldoet aan alle permanente bijscholingscursussen. Ze staat ingeschreven bij het NRVT, VastgoedCert en SCVM. Ook is ze aangesloten bij de branche organisatie VastgoedPro.